Skip to main content

Om oss

Hjerta Invest är investeringslösningen för dig som önskar starta ett privat sparande med hjälp av en rådgivare. Din rådgivare hjälper dig att sätta upp ett sparande som anpassat efter dina behov och mål, och du får full insyn i sparandets utveckling via vår plattform. Hos oss kan du spara genom ett Investeringssparkonto (ISK), Depå-konto, samt via olika försäkringsformer så som Kapitalförsäkring, Tjänstepension och Privatpension samt Individuellt Pensionssparande (IPS).

Läs mer om våra spartjänster här →

Vi skapar trygghet för dig som investerare

På Hjerta Invest jobbar vi aktivt för att säkerställa att du får en rådgvining av högsta kvalitet, därför är alla våra rådgivare Swedsec och/eller Insuresec licensierade. Dessutom genomför Hjerta Invest regelbundet uppföljningar och förbättringsarbete med våra anknutna ombud för att minska risken för intressekonflikter och för att försäkra att rådgivningen går rätt till.

Kvalitetssäkrat utbud

Utöver vårt arbete med att säkerställa en rådgivning av högsta kvalitet, jobbar vi aktivt med att kvalitetssäkra vårt fondutbud. De fonder som erbjuds på vår plattform blir utvalda efter att våra erfarna fondförvaltare har granskat deras hållbarhet, likviditet och fondavgift, bland andra kriterier. Genom ett kvalitetssäkrat utbud kan vi erbjuda mer trygghet till dig som investerare och minska risken för ett resultatlöst fondval.

 

Tillgång till

80 000

fonder

Varav

200

är utplockade till vårt kvalitetssäkrade utbud

Den här webbplatsen är utvecklad av Hjerta Invest i marknadsföringssyfte. Du som investerare/privatkund kommer att binda avtal med din rådgivare och East Capital Financial Services. Läs mer om deras juridiska information på respektive webbplats.

Hjerta Invest använder kakor (cookies) för att ge den bästa upplevelsen av webbplatsen och våra tjänster.