Skip to main content

Portföljförvaltning

Portföljförvaltning

Hjerta Invests portföljförvaltning kan jämföras med en självkörande bil. Som förare behöver du enbart välja destination och hastighet, resten sköter bilen. Som användare av vår portföljförvaltning är det viktigaste valet du behöver göra kopplat till ditt placeringsmål: föredrar du att se en stabil, mindre riskfylld utveckling av dina pengar? Eller är du mer intresserad av möjligheten till en markant utveckling, med en större risk?

 

Låg Medel Medel - Hög Hög

Hjertas fyra risknivåer är framtagna för att tilltala olika typer av investerare. Vår portföljförvaltning diversifierar ditt innehav i ett brett utbud av fonder och investeringsprodukter, och allokerar automatiskt om för att hålla den valda risknivån. Dessutom ansvarar Hjerta Invest för att hitta fonder av marknadens bästa aktörer.

Utöver ditt placeringsmål kan du som investerare välja inriktningen på sparandet: vill du att pengarna ska placeras i en aktiv portfölj kommer denna noga följa och ta vara på marknadens utveckling. Du kan även välja vår hållbara portfölj, där de investeringar som görs kommer ta extra hänsyn till produktens hållbarhet.

Aktiva fonder

Huvudfokuset med portföljförvaltningen är att maximera avkastningen givet den förutbestämda risknivån.

Hållbara fonder

Vår hållbara strategi tar särskild hänsyn till företags agerande med avseende på hållbarhet. Huvudfokus här är att investera hänsynsfullt och hållbart.

Hjerta Invests automatiska portföljvaltning kan kombineras med Hjerta Premium-paketet

Den här webbplatsen är utvecklad av Hjerta Invest i marknadsföringssyfte. Du som investerare/privatkund kommer att binda avtal med din rådgivare, East Capital Financial Services och BN Securities. Läs mer om deras juridiska information på respektive webbplats.

Hjerta Invest använder kakor (cookies) för att ge den bästa upplevelsen av webbplatsen och våra tjänster.